Δυσάρεστη εξέλιξη με τη Λυδία Κατσανικάκη του GNTM (vid)

Δυσάρεστη εξέλιξη με τη Λυδία Κατσανικάκη του GNTM (vid)

Η Λυδία Κατσανικάκη ήταν από τις διαγωνιζόμενες που τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους ήδη από την πρώτη τους audition στο GNTM.

Το κορίτσι που αρνήθηκε να κρύψει το πρόβλημα της αλωπεκίας που αντιμετωπίζει από μικρή, εντυπωσίασε κριτές και κοινό με την τόλμη και την αυτοπεποίθησή του, καταφέρνοντας να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές.

Σε αντίθεση, όμως, με ό,τι περίμεναν οι περισσότεροι, η ίδια δεν καταφέρνει να φτάσει στον τελικό, με τις φωτογραφίες που παρουσίασε το μεσημέρι η εκπομπή «Ευτυχείτε» να το αποδεικνύουν περίτρανα. Όπως φαίνεται, το μοντέλο έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, και βρίσκεται στην Κρήτη όπου και απαθανατίστηκε σε έξοδο με φίλο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.