ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άγριες Μέλισσες»: Τι αποκαλύπτει ο «Μελέτης» για την αντιμετώπιση του κόσμου (βίντεο)

«Άγριες Μέλισσες»: Τι αποκαλύπτει ο «Μελέτης» για την αντιμετώπιση του κόσμου (βίντεο)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως «Μελέτης» στη σειρά Αγριες Μέλισσες κατάφερε να γίνει ένας από τους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης.

Το φανατικό κοινό των Αγριων Μελισσών είδε στον ήρωα που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά. Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε την αντίδραση δύο τηλεθεατριών, όταν τον είδαν.

«Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ»! Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…», διηγήθηκε γελώντας ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη από τις Αγριες Μέλισσες
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, στη συνέχεια, αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. «Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο», είπε ο ηθοποιός των Αγριων Μελισσών, που στα 10 του πρωταγωνίστησε στην ταινία «Peppermint».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.