«Άγριες Μέλισσες»: Γιατί φιλάει η Μυρσίνη τον Κυπραίο – Τι αποκαλύπτει η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο;

«Άγριες Μέλισσες»: Γιατί φιλάει η Μυρσίνη τον Κυπραίο – Τι αποκαλύπτει η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο;

Μία αναπάντεχη τροπή είχε το προηγούμενο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών», όπου η Μυρσίνη ήρθε πολύ κοντά με τον Κυπραίο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, που υποδύεται την «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στο περιοδικό «MYtv» και τη Σοφία Τσίρκα και ανέφερε πως στη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς, που κατακτά τους πίνακες τηλεθέασης, θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο λόγος που η ηρωίδα της φίλησε τον Κυπραίο.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή. Η Μυρσίνη θα δείξει πολύ καλά στην πορεία ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο φιλάει τον Κυπραίο. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί το θέμα είναι πώς γίνεται, με ποιον σκοπό, και πώς η Μυρσίνη το εξηγεί μέσα της και πώς στον ίδιο κάποια στιγμή. Και αυτό σημαίνει καλό κείμενο και σωστή πλοκή. Ας μείνουμε στο φιλί, αλλά τα υπόλοιπα έχουν το ζουμί», δήλωσε η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.