Χαμός στην ΕΡΤ: Γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτιδα… για τα μάτια ενός καμεραμάν! (βίντεο)

Χαμός στην ΕΡΤ: Γνωστή παρουσιάστρια ξυλοκόπησε σκηνοθέτιδα… για τα μάτια ενός καμεραμάν! (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται πίσω από τις κάμερες και την καθημερινή ροή των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παρουσιάστρια της ΕΡΤ φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε μια σκηνοθέτιδα, αφού προηγουμένως οι δυο τους είχαν λογοφέρει μεταξύ τους.

Αιτία αυτού του καυγά, μάλιστα, ήταν ο σύζυγος της σκηνοθέτιδος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε «παράνομη» σχέση με την παρουσιάστρια.

Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτις προσήλθε μαζί με τον σύζυγο της και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Α.Τ. Ακροπόλεως, προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά της παρουσιάστριας του καναλιού, για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Την ίδια, κιόλας, μέρα, η παρουσιάστρια συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο καμεραμάν παραδέχτηκε ότι, πράγματι, υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την παρουσιάστρια μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι.

Η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανδρόγυνου, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.