ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM 2: Παίκτρια αρνήθηκε να λάβει μέρος σε δοκιμασία – Έξαλλη η Ζενεβιέβ (βίντεο)

GNTM 2: Παίκτρια αρνήθηκε να λάβει μέρος σε δοκιμασία – Έξαλλη η Ζενεβιέβ (βίντεο)

Πριν την δοκιμασία αποχώρησης, η Ζενεβιέβ, μαζί με την ενδυματολόγο και καλλιτεχνική διευθύντρια του GNTM έβαλαν στις διαγωνιζόμενες μια στιλιστική δοκιμασία.

Οι παίκτριες του GNTM, χωρίζονται σε ζευγάρια, τα οποία καλούνται να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω όποιες προσωπικές τους διαφορές. Σκοπός της δοκιμασίας ήταν να προετοιμαστούν για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, κατά την οποία πρέπει να συνδυάσουν μόντελινγκ και φαντασία.

Όπως φαίνεται, η Κωνσταντίνα ένιωσε πως δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στη διαδικασία και έτσι αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην δοκιμασία. «Δεν ντύθηκα γιατί δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου» ακούγεται να λέει στο βίντεο, με τις υπόλοιπες του σπιτιού του GNTM να σχολιάζουν πως ένιωσε άβολα γιατί έχει πάρει βάρος όσο βρίσκεται στο παιχνίδι.

Η απόφασή της αυτή, δεν χαροποίησε καθόλου την Ζενεβιέβ. «Κωνσταντίνα, πρώτον, ανήκεις σε μια ομάδα, δεν δείχνει σεβασμό αυτή τη στιγμή αυτό που κάνεις. Γιατί δεν σέβεσαι και εμάς και τις συμπαίκτριές σου» της είπε και συνέχισε: «Υπάρχουν επαγγέλματα εκεί έξω που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή, να πέσεις κάτω να κλαις. Υπάρχουν έξω εκεί άνθρωποι που θα σου πως “αλήθεια τώρα”, “αλήθεια λες”.

Το STAR έδωσε λίγο μετά την προβολή του στον αέρα, το απόσπασμα από την αντίδραση της Ζενεβιέβ στην απόφαση της Κωνσταντίνας του GNTM.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mHf-8ZuN7o8&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.