ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης – Ποιο ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί;

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης – Ποιο ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί;

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» προμηνύονται καταιγιστικές.

Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει. O μυστηριώδης άνδρας από τις «Άγριες Μέλισσες» είχε παρασύρει εκεί για δεύτερη φορά την γυναίκα του Δούκα Σεβαστού. Ωστόσο, ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του;

Ο Δούκας αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες»
Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο. Η αποκάλυψη πως ήταν εκείνος που έπιασε τον Γιάννο, αλλά και εκείνος που τον δολοφόνησε με την βοήθεια του Μελέτη, αφού ο πρώτος είχε «ομολογήσει» πως σκότωσε τον Σέργιο, θα κλονίσει την πεποίθηση της κυρίας Σεβαστού πως πίσω από τον φόνο στις «Άγριες Μέλισσες», κρύβονται οι αδερφές Σταμίρη.

Αρραβώνες για Νικηφόρο και Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες»
Παράλληλα, ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα που είχε διαλύσει τον αρραβώνα τους και να την πείσει να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα στην εξέλιξη της πλοκής στις «Άγριες Μέλισσες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεσή της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.