ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM 2: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε (βίντεο)

GNTM 2: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε (βίντεο)

Το “Style on a Rush” επέστρεψε στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κορίτσια έπρεπε μέσα σε 15 λεπτά να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε πέντε διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Ζενεβιέβ: Η αυστηρή παρατήρησή της στην Κωνσταντίνα – «Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό που κάνεις»

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδήγησε σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση.

Η ατάκα της Χαράς Παππά για τα εσώρουχα του Μπουράκ Χακί

Οι κριτές στο πλατό περίμεναν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου.

Στο φινάλε, οι τέσσερις κριτές, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει η Σπυρούλα Κάιζερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.