Πήγε την κόρη της στον Σειρηνάκη για να γυρίσει ταινία…: «Θέλω να παίξει με 50 άντρες»

Πήγε την κόρη της στον Σειρηνάκη για να γυρίσει ταινία…: «Θέλω να παίξει με 50 άντρες»

Η βιομηχανία του ποpνό ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως έχει προκύψει και από πλείστα περιστατικά.

Τελευταίο κρούσμα, αυτό μιας 45χρονης μητέρας η οποία εμφανίστηκε με την 25χρονη κόρη της στον γνωστό παραγωγό ταινιών ενηλίκων, Δημήτρη Σειρινάκη, ζητώντας του να κάνει το βλαστάρι της… πρωταγωνίστρια.

Μάλιστα η μάνα δεν αρκέστηκε απλά σε μια ταινία για την κόρη της, αλλά ζήτησε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει, όπως να συνουσιαστεί με 50 άνδρες στην ίδια σκηνή.

Ωστόσο, προτού φτάσει να κάνει τα πάντα, χρειάστηκε να περάσει από το γραφείο του Σειρηνάκη, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα θα γίνουν όπως θέλει η ίδια. Μάλιστα, την 25χρονη εκρηκτική μελαχρινή συνόδευε… η 45χρονη μητέρα της, ώστε να είναι παρούσα στο ραντεβού!

Η μάνα έκανε και τις διαπραγματεύσεις με τον «μετρ» στην παραγωγή εpωτικών ταινιών, ζητώντας του να δεσμευτεί ότι το παιδί της δεν θα κάνει «ότι όλες οι άλλες», αλλά στα γυρίσματα θα συμμετέχουν 50 άνδρες, οι οποίοι θα περιμένουν τη σειρά τους για να συνεuρεθούν με την κόρη της!

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης επιβεβαίωσε το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά περιστατικό:

«Ήρθε η μητέρα μαζί με την κόρη της. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι η μητέρα έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση για να παίξει η κόρη της στην ταινία “να μη γίνει ότι γίνεται με όλες τις άλλες ποpνοστάρ… «Όταν τη ρώτησα τι εννοεί και αν έχει καταλάβει ότι η κόρη της θα παίξει σε ταινία ποpνό, εκείνη μου απάντησε:

«Το γνωρίζω. Αν τη βάλεις να παίξει με έναν ή δύο άνδρες, θα είναι σαν όλες τις άλλες ή σαν την κάθε άγνωστη. Για να παίξει η κόρη μου, θέλω πάνω από 50 Έλληνες στη σειρά, για να κάνει τη διαφορά! Αλλιώς δεν παίζει!», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Sirina!

Ο Δ. Σειρηνάκης ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που μητέρα και κόρη πήγαν σε αυτόν δεν ήταν οικονομικοί, καθώς, όπως του εξήγησε η 25χρονη, απλώς ήταν απελευθερωμένη σeξουαλικά και ήθελε να ζήσει νέες εμπειρίες:

«Φαίνονταν πολύ νορμάλ και οι δύο. Ήταν κυριλέ ντυμένες, με ωραίο λόγο και από την όλη στάση τους αντιλήφθηκα ότι μορφωτικά ήταν πάνω από το μεσαίο επίπεδο… Η κόρη, μάλιστα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο!»

Όπως διευκρίνισε ο ιδιοκτήτης της Sirina, πάντως, τον έχουν επισκεφτεί και άνθρωποι που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε τύχει να έρθει μια μητέρα με ένα παιδάκι, γυναικάρα, και να μου πει κλαίγοντας: “Με βγάζουν από το σπίτι. Θέλω να παίξω μόνο γι’ αυτό και μετά θα δω τι θα κάνω στη ζωή μου”! Της έδωσα τα χρήματα και έφυγε. Δεν βάζω ποτέ άνθρωπο σε απόγνωση να παίξει σε ταινία μου», λέει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας και το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες και τα κάστινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.