GNTM: Τι είπε η Ίλντα Κρόνι και έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να «παγώσει»;

GNTM: Τι είπε η Ίλντα Κρόνι και έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να «παγώσει»;

Τα κορίτσια του GNTM πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής.

Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Όλες οι κοπέλες πέρασαν μπροστά από τις σχεδιάστριες, τους έδωσαν τα book τους κι έκαναν μερικές πόζες, προκειμένου να… “γνωριστούν”.

Η Ίλντα Κρόνι, όμως, έκανε το λάθος να μιλήσει στον ενικό στη Βάσια Κωσταρά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Χριστοπούλου.

Ι.Κ.: Αυτή είμαι εγώ.

Β.Κ.: Δεν το πιστεύω.

Ι.Κ.: Να το πιστέψεις.

Ε.Χ.: “Να το πιστεύεις”, στον ενικό;

Β.Κ.: Εντάξει, δεν πειράζει. Συνομήλικες είμαστε…

Ε.Χ.: Πειράζει εμένα όμως!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ίλντα μίλησε στον ενικό, κοκάλωσα. Λέω… τι κάνει; Τα πάει τόσο καλά…», είπε η Μαρίνα Γρηγορίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.