ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τσαλίκης: «Η Άντζελα Δημητρίου δεν σέβεται την ιστορία της… » (βίντεο)

Γ.Τσαλίκης: «Η Άντζελα Δημητρίου δεν σέβεται την ιστορία της… » (βίντεο)

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση και εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα, όπου θα συνεργάζονταν, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.

«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες… Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα.» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πώς λες ρε μεγάλε το 2019… αποχωρώ; Ξέρεις τι σημαίνει κοινωνιολογικά αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν. Από τον Ιούνιο 150 οικογένειες ξέρανε ότι θα δουλέψουν το χειμώνα σε αυτό το μαγαζί. Κανονικά, όταν λες το 2019 αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας. Όταν εγώ είμαι στο δημαρχείο και βλέπω καθημερινά 60-70 βιογραφικά από νέα παιδιά βουρκωμένα, δεν λες αποχωρώ ρε μεγάλε, όποιος και να είσαι. Και όταν λες αποχωρώ βγαίνεις σε μια κάμερα ή στο Instagram και κλαις», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.