GNTM: Η… γκάφα της Μαρίας Μιχαλοπούλου ήταν αιτία για την αποχώρηση της Μαρίνας Γρηγορίου (βίντεο)

GNTM: Η… γκάφα της Μαρίας Μιχαλοπούλου ήταν αιτία για την αποχώρηση της Μαρίνας Γρηγορίου  (βίντεο)

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως κάτοχος της καλύτερης φωτογραφίας στο επεισόδιο της Δευτέρας, είχε το αβαντάζ να επιλέξει ποιας συμπαίκτριάς της την πόζα από την φωτογράφηση της ημέρας θα διάλεγε εκείνη, για να κριθεί στο τέλος από την κριτική επιτροπή.

Και, το όνομα που ακούστηκε από τα χείλη της, ήταν της Κάτιας Ταραμπανκό, κάτι που σε καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς είναι γνωστή η κόντρα ανάμεσά τους.

Μόνο που τα πράγματα ήρθαν έτσι, ώστε η Κάτια, βάζοντας τα δυνατά της, κατάφερε όχι μόνο να κάνει τη Μαρία να παραδεχτεί πόσο καλή ήταν ποζάροντας ως infuencer στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου, αλλά ακόμη και η πόζα της που διάλεξε η τελευταία, έμελλε να είναι εκείνη που θα οδηγούσε τη… μεγάλη της ανταγωνίστρια στην τελική νίκη!

Ακόμη χειρότερα δε, όταν ήρθε η ώρα να αποφασιστεί ποια κοπέλα θα αποχωρήσει, στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Μαρίνα Γρηγορίου με την Άννα Χατζή. Σε εκείνο το σημείο, η Μαρία είχε αρχίσει, πλέον, να συνειδητοποιεί τη μεγάλη γκάφα της, κάτι που επιβεβαιώθηκε, όταν ανακοινώθηκε ότι εκείνη που αποχωρεί από το GNTM είναι η Μαρίνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη Μαρία να παραδέχεται ότι δε χειρίστηκε καθόλου καλά το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε τα χέρια της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.