«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης είδε την κρυφή συνάντηση του γιου του με την Ελένη – Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο;

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης είδε την κρυφή συνάντηση του γιου του με την Ελένη – Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο;

Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο πλησιάζει, την ώρα που καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται στις «Άγριες Μέλισσες».

Οι αρραβώνες έγιναν, παρότι η Μυρσίνη ξεκαθάρισε στην Ασημίνα πως δεν θα γίνει ποτέ μια Σεβαστού. Στο Διαφάνι λοιπόν, ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου, την ώρα που η Μυρσίνη δεν μοιάζει να είναι διόλου χαρούμενη με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα.

Ο Δούκας ζητά τη βοήθεια του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας Σεβαστός μπορεί να έδειξε προς στιγμή πως συγκινήθηκε από το γεγονός πως η Ασημίνα του έσωσε τη ζωή, όμως πολύ γρήγορα αποκάλυψε πως απώτερος στόχος του ήταν πάντοτε τα κτήματα των αδερφών Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, τα σχέδια του προύχοντα του χωριού φαίνεται πως κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια.

Την ίδια ώρα, Ανέτ και Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Ο μυστηριώδης ξένος, που «χώνει τη μύτη του» παντού είχε προφασιστεί μια δικαιολογία στον απόστρατο αξιωματικό από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία όμως δεν τον έπεισε. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια;

Ο Μιλτιάδης γίνεται μάρτυρας της συνάντησης Ελένης – Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες»

Το σχέδιο διωγμού του Λάμπρου από το σχολείο του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζεται υπό τις ύπουλες μεθοδεύσεις του Κυπραίου. Αυτή τη φορά, ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ΄εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Την κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα παρακολουθήσει όμως τυχαία και ο πατέρας του δάσκαλου στις «Άγριες Μέλισσες», Μιλτιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.