ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η αποκάλυψη της «Θεοδοσίας» για τις «Άγριες Μέλισσες» – Θα απατήσει και εκείνη τον άντρα της; (βίντεο)

Η αποκάλυψη της «Θεοδοσίας» για τις «Άγριες Μέλισσες» – Θα απατήσει και εκείνη τον άντρα της; (βίντεο)

Στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η «Θεοδοσία» από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ωστόσο απέφυγε να πει πολλά για τη συνέχεια.

«Ναι, πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν. Ο ρόλος μου είναι αυτός, η γυναίκα του δασκάλου, αγαπώ τον Λάμπρο, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν, αυτός μάλλον όχι.

Δεν θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Η Θεοδοσία δεν θα απατήσει τον Λάμπρο, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με εκνευρίζει πολύ και λέω… γιατί ρε Μελίνα δεν μου βάζεις κι εμένα κάποιον; Το αφήνω πάνω της όμως, της έχω εμπιστοσύνη.

Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εγώ έχω ταυτιστεί πιο πολύ με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης, αυτό το λέμε με τη Μαρία Κίτσου και γελάμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη, αλήθεια δεν ξέρω», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.