«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας – Τι θα γίνει μεταξύ του Κυπραίου και της Ελένης; (βίντεο)

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας – Τι θα γίνει μεταξύ του Κυπραίου και της Ελένης; (βίντεο)

Εντάσεις φέρνει στο Διαφάνι το επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη από τις «Άγριες Μέλισσες», αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο μετά την καυτή νύχτα μαζί του, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει.

Την προσωπική τους όμως συνομιλία ακούει και ο πατέρας του δασκάλου στο Διαφάνι. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος στο επεισόδιο της Δευτέρας, στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας πληρώνει τον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες»

Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο με στόχο να πάρει τα χωράφια των τριών αδερφών. Ο Κυπραίος του υπόσχεται λοιπόν πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια ορισμένων στο Διαφάνη να διώξουν τον δάσκαλο από της «Άγριες Μέλισσες». Έτσι, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Όμως ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο.

Ταυτόχρονα, ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Τέλος, ο Νέστορας αδυνατεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά. Η Μυρσίνη ρίχνει στάχτη στα μάτια της Ανέτ, παρουσιάζοντάς της δύο σκουλαρίκια προκειμένου να την πείσει πως το κόσμημα που βρέθηκε στην κάμαρα του Κυπραίου δεν της ανήκει. Την ίδια ώρα, η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.