The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την πιο γρήγορη επιλογή παίκτριας – Τον άφησε «άφωνο» η διαγωνιζόμενη (βίντεο)

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την πιο γρήγορη επιλογή παίκτριας – Τον άφησε «άφωνο» η διαγωνιζόμενη (βίντεο)

Για δεύτερη φορά ανέβηκε στη σκηνή του The Voice, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ειρήνη Τσοκούνογλου. Με το κομμάτι “Greates Love Of All” η εντυπωσιακή τραγουδίστρια θέλησε να “κερδίσει” τον coach της, Σάκη Ρουβά με τις φωνητικές της δυνατότητες και να είναι εκείνη που μετά τα Knockouts θα συνεχίσει στα Battles μαζί του.

Μέσα από την ερμηνεία της, η Ειρήνη Τσοκούνογλου κατόρθωσε να μαγνητίσει με ευκολία βλέμματα και εντυπώσεις κάνοντας την απόφαση του Σάκη Ρουβά ιδιαιτέρως εύκολη υπόθεση! Αν και… ο Πάνος Μουζουράκης καραδοκούσε, όπως ο ίδιος πρόδωσε, εάν ο Σάκης Ρουβάς άφηνε την όμορφη διαγωνιζόμενη εκτός των Battles.

“Έχω πρόβλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς για να σπεύσει ο Πάνος Μουζουράκης να δώσει χείρα βοηθείας! “Να σε βοηθήσω! Είσαι σε δύσκολη θέση” σημείωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης και coach του The Voice, προσθέτοντας: “Για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, άμα δεν διαλέξεις την Ειρήνη δεν νομίζω να χαθεί από το παιχνίδι”.

“Ειρήνη μου είσαι πάρα πολύ καλή” είπε λιτά ο Σάκης Ρουβάς στην διαγωνιζόμενη του και συμπλήρωσε, “Θα συνεχίσω με την Ειρήνη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.