GNTM: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελευθερίας Καρνάβα με τον σύντροφό της (βίντεο)

GNTM: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελευθερίας Καρνάβα με τον σύντροφό της (βίντεο)

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελευθερία Καρναβά, η παίκτρια που μπήκε με «Golden Pass» στο Greece’s Next Top Model, αποχώρησε από το reality μόδας. Το 20χρονο μοντέλο, αν και αρχικά στενοχωρήθηκε πολύ και ξέσπασε σε κλάματα, τελικά αποχαιρέτησε το σπίτι του GNTM, με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το πρωί της Τρίτης, η Ελευθερία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Η νεαρή κοπέλα, ωστόσο, δεν πήρε μόνη της στο πλατό, αλλά συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Θάνο, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια. Το ζευγάρι είναι full in love και μετά την έξοδο της Ελευθερίας από το παιχνίδι, προσπαθεί να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Σήμερα, στον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR, έγινε η… αποκάλυψη, αφού στον τηλεοπτικό αέρα προβλήθηκε μια φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM αγκαλιά με τον καλό της, κατά την αποχώρησή τους από τα στούντιο. Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε: «Ταιριάζουν σαν ζευγάρι!», ενώ ο Κρατερός Κατσούλης επεσήμανε: «Ταιριάζουν πολύ φυσιογνωμικά» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.