ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «To GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε» (βίντεο)

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «To GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε» (βίντεο)

Για το GNTM και την Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε ο Αλέξανδρος Δαβιλάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES”. Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε παίξει μαζί με την Κάτια στην Επιστροφή, πιστεύει πως η συμπεριφορά που βγάζει μέσα στον διαγωνισμό, έχει να κάνει με σχετική συμφωνία που έχει κάνει με την παραγωγή.

«Είχε πάει πολύ καλά η Επιστροφή και μας το έλεγαν από την αρχή, ήταν σίγουροι στο κανάλι ότι θα πάει πολύ καλά αυτή η σειρά. Την πιστεύανε πολύ. Υπήρξαν προτάσεις μετά την Επιστροφή για τηλεόραση, αλλά δεν προχώρησαν. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν είναι σε καλή φάση, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Το ίντερνετ είναι αυτό που ανεβαίνει γιατί δεν υπάρχει λογοκρισία.

Η Κάτια είναι πολύ γλυκιά, πολύ καλή. Στα γυρίσματα ήταν εξαιρετική, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Όταν πήγαινε να δημιουργηθούν προβλήματα και ήταν εκεί, τα έλυνε έναν μαγικό τρόπο. Καμία σχέση με αυτό που έχω δει εγώ στην τηλεόραση. Στο GNTM ήταν και μια άλλη φίλη μου, η Σπυρούλα.

Είναι λίγο φτιαγμένα αυτά εκεί. Τους τα λένε. Ποιο μοντάζ; Έχει γίνει συμφωνία με όλα τα κορίτσια. Απ’ ότι έχω δει δεν είναι καμία που μιλάει ευγενικά, όλες βγάζουν έναν κακό χαρακτήρα. Γίνονται επίτηδες όλα αυτά για να πουλάει περισσότερο, αυτό πιστεύω εγώ. Όλα είναι ρόλος. Οι κριτές δεν είναι ρόλος;», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.