ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «καυτή» λιμενικός που εκδιώχθηκε από το ΛΣ ως «ρατσίστρια» πάει στο «My Style Rocks» (φώτο)

Η «καυτή» λιμενικός που εκδιώχθηκε από το ΛΣ ως «ρατσίστρια» πάει στο «My Style Rocks» (φώτο)

Λένε πως όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει μία άλλη. Αυτό ισχύει για την περίπτωση της πρώην λιμενικού Κατερίνας Πλακίδα η οποία αποτάχθηκε από το Σώμα μετά από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λιμενικού.

Ο λόγος; Μερικές από τις αναρτήσεις της στα social media για τους παράνομους μετανάστες, κρίθηκαν «ρατσιστικές».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ίδια αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και να συμμετάσχει στο My Style Rocks.

Η Κατερίνα Πλακίδα μιλώντας στην εκπομπή, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε πως έχει προσφύγει κατά της απόφασης και αναμένει τη δικαστική εξέλιξη, ωστόσο είπε πως δεν θα ήθελε να ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτή τη δουλειά, αφού ένιωθε ότι την καταπίεζε.

Σχετικά με τις αναρτήσεις, η ίδια δήλωσε: «Για την αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψη σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;».

Στη συνέχεια εξέφρασε την απόψή της για το μεταναστευτικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι είναι λαθροεισβολείς. Εγώ λέω αυτό που λέω βάσει της δικιάς μου εμπειρίας».

Τόνισε, επίσης, πως δεν έχει μετανιώσει για τις αναρτήσεις της, αφού αισθάνεται ότι εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη, ενώ αποκάλυψε πως δήλωσε συμμετοχή στο φετινό κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

https://www.instagram.com/p/B3NjMovIEmB

https://www.instagram.com/p/B3QE86topSY

https://www.instagram.com/p/B5NInNVgsHQ

https://www.instagram.com/p/B3BsmyRoMSe

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1GpOeRnxfU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.