ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Η απόφαση των κριτών που έφερε τα «πάνω κάτω» στον διαγωνισμό – «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις» (βίντεο)

GNTM: Η απόφαση των κριτών που έφερε τα «πάνω κάτω» στον διαγωνισμό – «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις» (βίντεο)

Οι top 9 του GNTM έπρεπε να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας.

Η σκυταλοδρομία styling ανέδειξε μία νικήτρια, η οποία και απέκτησε πλεονέκτημα στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε υπό “εξοχικές” και αντίξοες συνθήκες.

Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γυμναστή των κοριτσιών, ο οποίος αποφάσισε ποια έχει το καλύτερο αθλητικό πνεύμα στο σετ.

Νικήτρια ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε την Ίλντα Κρόνι και μαζί επισκέφθηκαν το Hiltonia Spa για μασάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κορίτσια και που κλόνισε τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό.

Στην τελική τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά.

«Πρέπει να φύγετε και οι τρεις», είπε η Βίκυ Καγιά “παγώνοντας”, αρχικά, τους πάντες στο πλατό. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού: «Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς τους κανόνες του GNTM».

Η Βίκυ Καγιά, στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως οι κριτές πήραν την απόφαση να μην αποχωρήσει καμία, κάτι που ανακούφισε τις παίκτριες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.