ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Στην υγειά μας»: Ο Γ.Αγγελόπουλος παραλίγο να βγάλει νοκ άουτ τον Δ.Μπάση- Του πέταξε πιάτο στο κεφάλι (βίντεο)

«Στην υγειά μας»: Ο Γ.Αγγελόπουλος παραλίγο να βγάλει νοκ άουτ τον Δ.Μπάση- Του πέταξε πιάτο στο κεφάλι (βίντεο)

Πολλές φορές στο «τσακίρ κέφι» συμβαίνουν ατυχήματα, ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα… εορταστικές.

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Δημήτρης Μπάσης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του μαγνητοσκοπούσαν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο κι ενώ το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, ο Ντάνος πήρε ένα πιάτο για να το σπάσει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, πέταξε το πιάτο, το οποίο κατά λάθος χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι! Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάση και δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα ανάμεσά τους. Στο γύρισμα συμμετείχαν οι: Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Δάρρα, Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Σάσα Σταμάτη, Ράνια Κωστάκη, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και άλλοι.

Ο Ντάνος καθόταν ανάμεσα στην Σάσα Σταμάτη και την Ράνια Κωστάκη, οι οποίες έμειναν άφωνες για μερικά δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.