Στο GNTM ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, οπότε οι έντεκα υποψήφιες του διαγωνισμού έχουν ανάγκη τις δοκιμασίες επάθλου για να μαθαίνουν πράγματα αλλά και για να χαλαρώνουν.
Για να λάβουν αυτή τη φορά την πολυπόθητη επιβράβευση, τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν σε beauty shots, αφού βουτήξουν σε ένα δοχείο με νερό και… μήλα!
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε τα «κλικ» και απαθανάτισε τα μοντέλα καθώς πόζαραν ως πανέμορφες γυναίκες με το φρούτο στο στόμα. Οι νικήτριες της φωτογράφισης, η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα cocktail night out παρέα με τον Δημήτρη Σκουλό.
Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ. Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκόλεψαν ακόμα και κορίτσια, τα οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους.
Οι κριτές αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Ασημίνα Χαρίτου.


Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.