GNTM2 – Άγγελος Μπράτης για… Πανιώνιο: «Είναι όλα τα νησιά του Ιονίου;» (βίντεο)

GNTM2 – Άγγελος Μπράτης για… Πανιώνιο: «Είναι όλα τα νησιά του Ιονίου;» (βίντεο)

Ο κριτής του GNTM 2, Άγγελος Μπράτης, μπορεί να είναι ένας αρκετά γνωστός σχεδιαστής, αλλά… είναι άσχετος με τα ποδοσφαιρικά, κάτι που φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο.

Χθες, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε για άλλη μία φορά να περάσουν από δύο δοκιμασίες. Στην πρώτη, που αφορούσε στο έπαθλο επιβράβευσης, τα κορίτσια κλήθηκαν να βγάλουν πορτρέτα με συναίσθημα και λάμψη για την καμπάνια ενός μεγάλο brand ομορφιάς, έχοντας στο πλευρό τους ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν, με τις περισσότερες να ξεσπούν σε κλάματα, με αποτέλεσμα να βουρκώσει ακόμη και η Ζενεβιέβ.

Στην συνέχεια όμως του επεισοδίου του GNTM 2, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με την συνεργασία και με την γυναικεία αλληλεγγύη. Γι’ αυτό και έπρεπε να φωτογραφηθούν μπαίνοντας στο ίδιο ρούχο με ένα ακόμη μοντέλο, την Ειρήνη Καζαριάν, την Αναστασία Περράκη ή την Ελένη Ασημάκη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πανιώνιος και η απορία του Άγγελου Μπράτη

Την ώρα λοιπόν, που γινόταν η φωτογράφηση, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστουπούλου έλεγαν στον κριτή του GNTM 2 Άγγελο Μπράτη τι θα φορέσει η κάθε κοπέλα. Όταν, λοιπόν, ετοιμαζόταν να εμφανιστεί η Πόλη Γαλετσά με την Έλενα Ασημάκη, η Χριστοπούλου εξήγησε στον σχεδιαστή πως θα φορούσαν χρώματα σε μπλε και κόκκινο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γνωστό σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Masterchef, που είναι γνωστό πως είναι Πανιώνιος (το κόκκινο και το μπλε είναι τα χρώματα της ομάδας του Πανιωνίου). Ο Άγγελος Μπράτης όμως, που προφανώς δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος, αναρωτήθηκε τι είναι ο Πανιώνιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Αυτό το σετ είναι αφιερωμένο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο γιατί έχει τα χρώματα του Πανιωνίου» με τον Άγγελο Μπράτη να ρωτά: «Ο Πανιώνιος τι είναι;» για να λάβει φυσικά, την απάντηση πως είναι ποδοσφαιρική ομάδα. Η Ζενεβιέβ τον κορόιδεψε λίγο που δεν ήξερε τον Πανιώνιο με την Έλενα Χριστοπούλου να συνεχίζει, εξηγώντας του πως «είναι 11 παιδιά που βαράνε ένα τόπι» και τον σχεδιαστή να κάνει λογοπαίγνιο με την λέξη και να αναρωτιέται αν «είναι στο Ιόνιο όλα τα νησιά;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.