Έξαλλος ο Γ.Λιάγκας με την Ασημίνα του GNTM: «Δεν με ενδιαφέρει το όνομα της κυρίας» (βίντεο)

Έξαλλος ο Γ.Λιάγκας με την Ασημίνα του GNTM: «Δεν με ενδιαφέρει το όνομα της κυρίας» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας έσταξε «φαρμάκι» για την Ασημίνα από το GNTM.

«Δεν με ενδιαφέρει το όνομα της κυρίας αυτής» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του για την Ασημίνα Χαρίτου του GNTM. Αφορμή για το ξέσπασμα του παρουσιαστή στάθηκε το βίντεο που πρόσφατα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Ασημίνα Χαρίτου και αναφερόταν σε τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους.

Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.