ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του «Καφέ της Χαράς» – Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 η μεγάλη πρεμιέρα (βίντεο)

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του «Καφέ της Χαράς» – Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 η μεγάλη πρεμιέρα (βίντεο)

Τα neon φώτα του ολοκαίνουριου «Καφέ της Χαράς» άναψαν και μαζί τους ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

Εκεί στον ΑΝΤ1 κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την πολυδιαφημισμένη επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Εκτός από τον ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, από όπου «ψαρέψαμε» και το πρόσωπο του νέου, σέξι παπά στο Κολοκοτρωνίτσι, από το κανάλι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο, πρώτο teaser για τη σειρά.

Η χαρακτηριστική μουσική, που όπως μάθαμε είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς (προφεσόρου στα σατιρικά κομμάτια), εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς».

https://www.instagram.com/p/B5tGZn7n_rA

Μικρό το teaser και διόλου αποκαλυπτικό για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να μας δώσει μια πολύ σημαντική πληροφορία. Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Το Καφέ της Χαράς» στα γενέθλια του ΑΝΤ1
Η ημέρα δεν επέλεγη τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πρόθεσή του να ετοιμάσει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», όλοι μιλούσαν για ένα επετειακό γεγονός που θα συνέπεφτε με τα 30 χρόνια λειτουργία του σταθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» έρχεται να γιορτάσει την… επέτειο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.