ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χάρης Ρώμας: Αναφέρθηκε στην υψηλή τηλεθέαση της πρεμιέρας του «Καφέ της Χαράς» (βίντεο)

Χάρης Ρώμας: Αναφέρθηκε στην υψηλή τηλεθέαση της πρεμιέρας του «Καφέ της Χαράς» (βίντεο)

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε μετά από 15 χρόνια και το τηλεοπτικό κοινό το υποδέχτηκε χαρίζοντάς του υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στη τηλεόραση!

Παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, το «Καφέ της Χαράς» στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει το εντυπωσιακό 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεφωνική σύνδεση μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα ποσοστά τηλεθέασης: «Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας« και συνέχισε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό».

«Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις “Άγριες Μέλισσες”. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.