ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάρης Ρώμας: «Πίστευα πως θα έχουμε μεγάλη επιτυχία – Παραμένει το δεύτερο σπίτι μου» (βίντεο)

Χάρης Ρώμας: «Πίστευα πως θα έχουμε μεγάλη επιτυχία – Παραμένει το δεύτερο σπίτι μου» (βίντεο)

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε λίγο πριν εκπνεύσει ο νέος χρόνος και η ανταπόκριση του κοινού ήταν μαζική.

Τόσο στο twitter, το οποίο πριν 15 χρόνια δεν είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τον Πώπωτα και την Πρωτευουσιάνα στο «Καφέ της Χαράς», όσο όμως και το ραβασάκι της τηλεθέασης απέδειξαν πως η κωμωδία ποτέ δεν πεθαίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά μίλησε τηλεφωνικά με τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της σειράς, Χάρη Ρώμα. Ο ηθοποιός δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την απήχηση του πρώτου επεισοδίου του «Καφέ της Χαράς» που χτύπησε σε τέταρτο τηλεθέαση ως και 51,1%. «Ήταν απρόσμενα μεγάλο το νούμερο της τηλεθέασης» σχολίασε στην πρώτη του κιόλας κουβέντα από τηλεφώνου ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας, το «Καφέ της Χαράς» και οι «Άγριες Μέλισσες»

«Επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα έχουμε μια ανάλογη επιτυχία ας πούμε με τις “Μέλισσες” που είναι μια θαυμάσια δουλειά» συνέχισε για την πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» ο Χάρης Ρώμας που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προσπάθειες του ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία τη φετινή σεζόν.

«Όταν είδα την απήχηση που είχε αυτή η σειρά, σηκώθηκα όρθιος και πανηγύρισα» συνέχισε, διαπιστώνοντας πόσο τον ικανοποιούσε η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», παρότι δεν συμμετείχε σε αυτή. «Ο ΑΝΤ1 παραμένει πάντα το δεύτερο μου, για να μην σου πω το πρώτο, σπίτι. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι επανερχόμαστε με το «Καφέ της Χαράς» και έχει αυτή την ανταπόκριση ξανά από τον κόσμο» συνέχισε.

Ο Χάρης Ρώμας κρατά μικρό καλάθι για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς»
«Δεν ξέρω που θα προσγειωθεί η τηλεθέαση, γιατί υπήρξε μια αναμονή» σημείωσε στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας για τη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς». «Όμως αισθάνομαι από τον κόσμο που συνάντησα στο θέατρο, ότι η σειρά τους άρεσε, δεν τους απογοήτευσε» είπε, προβλέποντας πως η συνέχεια του «Καφέ της Χαράς» θα μπορέσει να κρατήσει τους τηλεθεατές.

Περιγράφοντας ένα αστείο στιγμιότυπο, ο Χάρης Ρώμας, διηγήθηκε στο «Πρωινό» πως πολλοί συνεργάτες του ανησύχησαν με την επιλογή του ΑΝΤ1, να προβάλει την πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Μου έλεγαν πάρε τηλέφωνο τον Κυριακού να του πεις να μην μας βάλει Παραμονή θα μας κάψει» σημείωσε, με την τηλεθέαση βέβαια να διαψεύδει τις ανησυχίες τους.

«Προσπάθησα να κρατήσω την ενέργεια του Πώπωτα 15 χρόνια μετά»
Ο Χάρης Ρώμας όμως αναφέρεται και στην επιστροφή του υποκριτικά, σε έναν γνώριμο ρόλο, εκείνο του Περίανδρου Πώπωτα. «Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο γιατί το έχουμε γράψει με την Άννα την Χατζησοφιά με πολλή μεγάλη προσοχή. Προσπάθησα κι εγώ ο καημένος 15 χρόνια μετά και 10 κιλά πιο χοντρός να κρατήσω όλη την ενέργεια εκεί, να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος» είπε χαριτολογώντας για τον (πρώην πλέον) Δήμαρχο στο «Καφέ της Χαράς».

Πάντως, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε πως μέλημά του είναι στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» το αποτέλεσμα να είναι και καλλιτεχνικά άρτιο. «Δεν πιστεύω ότι το φθηνό προϊόν είναι αυτό που πρέπει να προσφέρεις στον κόσμο. Θέλω να είναι προσεγμένη η κάθε λεπτομέρεια» σημείωσε.

Και αν αναρωτιέστε πότε θα δούμε ξανά τις ιστορίες των κατοίκων του Κολοκοτρωνιτσίου στο «Καφέ της Χαράς», το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 μας δίνει την απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.