Στο «My Style Rocks» η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου (φώτο)

Στο «My Style Rocks» η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου (φώτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη και τους Λάκη Γαβαλά, Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου στην επιτροπή.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας.

Στις παίκτριες που έχουν ήδη «κλειδώσει» είναι η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είχε πάρει μέρος πριν πολλά χρόνια στο «Next Top Μodel» του ΑΝΤ1 και στο «Nomads 2», η κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα.

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.