ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαρία Μιχαλοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το πώς πέρασε στο GNTM (βίντεο)

Μαρία Μιχαλοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το πώς πέρασε στο GNTM (βίντεο)

Η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε για πρώτη φορά Στη φωλιά των Κου Κου και είχε πολλά να πει για το GNTM. Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Για τη σκηνή στο GNTM, όπου οι τρεις φιναλίστ τής είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είναι στον τελικό, η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε: “Όταν είδα το βίντεο με τα σχόλια από την προηγούμενη μέρα, έπαθα το πρώτο μου σοκ. Είχε πει η Κέισι κάποια πολύ σκληρά λόγια, ότι δεν θα δουλέψω σαν μοντέλο ούτε στην Ελλάδα. Από αυτή τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μια πολύ μεγάλη απογοήτευση. Είχα στείλει μήνυμα στην Κέισι και μου είπε “Δεν έχω δικαιολογία. Το είπα, δεν μπορώ να σου πω κάτι”. Εκτιμώ πραγματικά ότι είναι ντόμπρα. Ήταν άκομψο και με πλήγωσε ιδιαίτερα. Δεν συνηθίζω να κλαίω”.

Για τις αντιπάθειες που απέκτησε μέσα στο GNTM από τις συμπαίκτριές της, η Μαρία Μιχαλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Στην αρχή με πείραζε πάρα πολύ, νόμιζα ότι είμαι από πάνω έως κάτω λάθος, ότι δεν ήξερα να συμπεριφέρομαι… Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω όλον μου τον εαυτό απλά και μόνο επειδή βολεύει κάποιους. Δεν μπορώ. Είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό μου βγαίνει σε κακό πολλές φορές.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε τα εξής: “Το καλό είναι ότι στο Μιλάνο ήταν πολύωρα τα γυρίσματα, οπότε πηγαίναμε στο δωμάτιο μόνο για ύπνο. Δεν έχει το τηλέφωνό μου, ούτε εγώ το δικό της”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την αποχώρησή της από το GNTM, η Μαρία Μιχαλοπούλου σημείωσε πως: “Στη φωτογράφιση έδωσα το 1000% του εαυτού μου και δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Την ώρα που είπαν ότι φεύγω ξενέρωσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.