ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και ο αισθησιακός χορός της Άννας Πολύζου (βίντεο)

Το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και ο αισθησιακός χορός της Άννας Πολύζου (βίντεο)

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Στην εκπομπή ερμήνευσαν ρεμπέτικα διαμάντια οι:

Αντώνης Αινίτης, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Ιφιγένεια Ιωάννου, Δημήτρης Κρανίδας, Αθηνά Λαμπίρη, Χαρούλα Τσαλπαρά αλλά και οι ηθοποιοί Παύλος Κοντογιαννίδης, Νεφέλη Κουρή και Ορέστης Τζιόβας.

Συμμετείχαν ακόμη οι: Νίκος Γαλανός, Πέτρος Ζούλιας, Λένα Παπαληγούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκος Διονυσόπουλος και Ούγκο Στροτμπάουμ (δύο ερευνητές του ρεμπέτικου, ο δεύτερος με καταγωγή από την Ολλανδία), Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Αντουλινάκη, Θανάσης Ταταύλαλης, Άννα Πολύζου και Δέσποινα Τσούτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εμφανίσεις της Άννας Πολύζου που έκλεψαν την παράσταση:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.