MasterChef 4: Πώς γυρίστηκε το τρέιλερ – Όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (βίντεο)

MasterChef 4: Πώς γυρίστηκε το τρέιλερ – Όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (βίντεο)

Το MasterChef, επιστρέφει σε λίγο καιρό στο Star με τον 4ο κύκλο για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Πριν τις μαγειρικές δοκιμασίες όμως, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ξανά τους τρεις αγαπημένους κριτές. Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μέσα από ένα trailer, που προβλήθηκε σε δύο μέρη.

Μέσα στις γιορτές, τους είδαμε στριμωγμένους σε ένα μικροσκοπικό αυτοκίνητο, με οδηγό τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να αναζητούν ένα περιποιημένο «βρώμικο».

Πώς έγιναν τα γυρίσματα του τρέιλερ για το φετινό MasterChef

Πώς φτάσαμε όμως μέχρι εδώ; To γύρισμα για το trailer του MasterChef 4 ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις.

Στο πρώτο γύρισμα έλαβαν μέρος παλιοί παίκτες και από τους 3 κύκλους του παιχνιδιού. Οι Μανώλης Σαρρής, Λάμπρος Βακιάρος, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Γλωσσίδης, Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ Σελτζούκ, Ασημίνα Ουσταλί, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτος, Δημήτρης Τσίκιλης, Σάββας Λιχανίδης, Γωγώ Δελογιάννη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, συναντήθηκαν ξανά και ένωσαν τις μαγειρικές τους δυνάμεις για να ετοιμάσουν το «μαγικό» σάντουιτς, που θα προσέφεραν στους 3 σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με στόχο να τους κάνουν να δουν… πυροτεχνήματα από τη νοστιμιά!

Το σάντουιτς αποτελεί έμπνευση του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου, ο οποίος έδειξε βήμα – βήμα στους πρώην παίκτες πως να το φτιάξουν. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία από το τρέιλερ, του νικητή του MasterChef 2, Τιμολέοντα Διαμαντή.

Το πολύωρο γύρισμα έγινε σε ένα όμορφο κλίμα με τους πρώην παίκτες του MasterChef να έχουν πολλά να πουν, αφού είχαν καιρό να βρεθούν όλοι μαζί. Τα πειράγματα και τα αστεία έγιναν αιτία για να διακοπεί το γύρισμα πολλές φορές.

Το δεύτερο γύρισμα έγινε στο λιμάνι του Πειραιά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7 τα ξημερώματα, με πρωταγωνιστές τους τρεις κριτές του MasterChef. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, με κρύο και υγρασία, σε ένα ατμοσφαιρικό, κινηματογραφικό σκηνικό. Επειδή το έδαφος έπρεπε να δείχνει υγρό, η παραγωγή χρησιμοποίησε μάνικα, με τις ψιχάλες να βρέχουν πολλές φορές -αναγκαστικά- και τους κριτές.

Το γύρισμα σταμάτησε αρκετές φορές επειδή τα πλοία σφύριζαν όταν έμπαιναν στο λιμάνι αλλά και από το ρολόι, που ανά μία ώρα χτυπούσε με μουσική υπόκρουση «Τα παιδιά του Πειραιά».

Κατά τις 11 το βράδυ, η παραγωγή είχε επιτέλους το υγρό έδαφος, που απαιτούσε το concept αφού άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και το γύρισμα σταμάτησε για αρκετή ώρα.

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν, καθώς η βοηθός σκηνοθέτη στην προσπάθειά της να χτυπήσει κλακέτα, παραλίγο να… πιάσει το αυτί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, προκαλώντας γέλια και πειράγματα από όλο το συνεργείο και ιδιαίτερα από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της πρόβας στο μικρό αυτοκίνητο με οδηγό πάντα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και συνεπιβάτες τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη, τον σκηνοθέτη Κώστα Τριπύλα, τον διευθυντή φωτογραφίας Γιώργο Μιχελή, ο Λεωνίδας δεν έστριψε εκεί που έπρεπε και επειδή δεν υπήρχε άλλος δρόμος βγήκαν στην Iχθυόσκαλα με τους περαστικούς να τους κοιτούν έκπληκτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.