ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Γ.Λιάγκας: «Η Κ.Γκαγκάκη ήταν ερωτική αντίζηλος με την Ο.Τρέμη – Διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» (βίντεο)

Γ.Λιάγκας: «Η Κ.Γκαγκάκη ήταν ερωτική αντίζηλος με την Ο.Τρέμη – Διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ξέρω ότι κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα», με την Κατερίνα Γκαγκάκη να σκύβει το κεφάλι χαμογελώντας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι γύρισαν προς την Κατερίνα Γκαγκάκη, περιμένοντας να ακούσουν τις λεπτομέρειες.

Εκείνη εξομολογήθηκε τα εξής; “Είναι γεγονός, οφείλω να το ομολογήσω, 15 χρόνια πριν. Πρέπει να πω ότι είναι ίσως η μόνη γυναίκα για την οποία έκλαψα πάρα πολύ όταν μου συνέβη αυτό, έπεσα πολύ στο πάτωμα και στεναχωρήθηκα. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια γυναίκα που κάνεις πίσω και λες όπα. Μιλάμε για το 2005, 15 χρόνια πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιες φορές θυμώνεις. Εκεί έκλαψα πάρα πολύ. Εκείνη “κέρδισε”. Βεβαίως και έχουμε βρεθεί έκτοτε, μιλήσαμε λίγο μετά. Αυτή η απογοήτευση με ώθησε να αλλάξω και επαγγελματικά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.