Επιβάλλεται η ποινή του ΕΣΡ στον Γιώργο Λιάγκα – Ποια εκπομπή θα καλύψει το κενό

Επιβάλλεται η ποινή του ΕΣΡ στον Γιώργο Λιάγκα – Ποια εκπομπή θα καλύψει το κενό

Το κενό της διακοπής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι» με το Γιώργο Λιάγκα καλείται να καλύψει ο ΣΚΑΪ την επόμενη εβδομάδα.

Το ΕΣΡ εκτός από το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είχε επιβάλει και διακοπή μετάδοσης του μαγκαζίνο από τις 20 Ιανουαρίου και για μια εβδομάδα. Ο σχολιασμός της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας, που οδήγησε και στην απομάκρυνση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Ελεάννας Τρυφίδου, οδήγησε στην απόφαση αυτή του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Η απόφαση αυτή του ΕΣΡ αφήνει μια «τρύπα» δύο ωρών το μεσημέρι, από τις 12 ως τις 14.00 και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Ο τηλεοπτικό σταθμός ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την Τρίτη πώς σκοπεύει να καλύψει το κενό που αφήνει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την εβδομάδα που έρχεται.

Με περισσότερους «Αταίριαστους» και «Αδύναμο Κρίκο», η αντικατάσταση Γιώργου Λιάγκα

Στο πρόγραμμα λοιπόν της επόμενης εβδομάδας, ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας θα κληθούν να παραμείνουν στον αέρα του ΣΚΑΪ μία επιπλέον ώρα. Έτσι, η ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» θα κάνει φινάλε στις 13.00 και όχι στις 12.00 όπως συνήθως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκυτάλη από τους «Αταίριαστους» παίρνει από τις 20 Ιανουαρίου και έπειτα το τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος». Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προβάλει σε επανάληψη πέντε επεισόδια της εκπομπής με τον Τάσο Τρύφωνος, με στόχο να καλύψει το κενό της εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ως και τις 27 Ιανουαρίου, οπότε και το «Μεσημέρι» επιστρέφει στους δέκτες μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.