ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς αφαίρεσε αξεσουάρ από παίκτρια – «Κρύψε τα δυο σου πόδια» (βίντεο)

My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς αφαίρεσε αξεσουάρ από παίκτρια – «Κρύψε τα δυο σου πόδια» (βίντεο)

Ούτε σήμερα κατάφερε η Βασιλική Σουλάνη να ενθουσιάσει τους κριτές του My Style Rocks με το λουκ της.

Η παίκτρια του My Style Rocks, που απογοήτευσε εχθές τον Λάκη Γαβαλά, επέλεξε να φορέσει μπαλόνια στο κεφάλι ως headpiece και πολύχρωμο καλσόν για να πάει σε baby shower. Στην κριτική του ο Λάκης Γαβαλάς της εξήγησε ότι δεν χρειαζόταν να φορέσει και τα μπαλόνια και να επιλέξει χρώματα και στο καλσόν της.

«Είσαι πάρα πολύ γλυκιά να πας σε ένα πάρτι, ένα baby shower, βάζοντας στο κεφάλι σου αυτό το υπερβολικά αλλά πολύ χαριτωμένο αξεσουάρ. Αυτό είναι, ήδη, πολύ αρκετό, χάνεται όμως, βλέποντας κατευθείαν τα δύο σου πόδια, τα οποία και προχθές και εχθές και σήμερα θέλεις να τα κάνεις ένα χρώμα το ένα και ένα χρώμα το άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλεις και τα δύο πόδια να είναι στο ίδιο χρώμα», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς και έβαλε «2» στην παίκτρια του My Style Rocks.

Μετά τα σχόλια και των άλλων δύο κριτών του My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και έσκασε τα μπαλόνια που είχε στο κεφάλι της η παίκτρια. «Είδες πόσο πιο ωραίο είναι το λουκ τώρα», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.