Οι πρώην παίκτες του Survivor έκαναν reunion (φωτο)

Οι πρώην παίκτες του Survivor έκαναν reunion (φωτο)

Το Survivor πέρα από ένα παιχνίδι επιβίωσης που άλλαξε τη ζωή πολλών από των διαγωνιζόμενων, δημιούργησε και πολλές νέες φιλίες.

Ο πρώτος κύκλος, που αγαπήθηκε περισσότερο από το κοινό σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, μπορεί να τέλειωσε πριν από τέσσερα χρόνια, όμως πολλοί από τους παίκτες εξακολουθούν να κάνουν παρέα. Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σόφη Πασχάλη, Λάμπρος Χούτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης και Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν δημιουργήσει ένα παρεάκι και κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί.

Το βράδυ της Κυριακής, οι πρώην παίκτες του Survivor μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι, προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν μαζί την τελευταία ημέρα της εβδομάδας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η μεγάλη παρέα έπαιξε «Μία νύχτα στο Παλέρμο» με τα γέλια να μην έχουν τέλος! Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου αλλά και η σύντροφος του Λάμπρου Χούτου, Ματίνα Ζάρα.

Η παρέα πέρασε την Κυριακή με καλύτερο τρόπο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.