Divided: Παίκτης μπέρδεψε δήλωση της Κάτιας Ταραμπάνκο με ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη (βίντεο)

Divided: Παίκτης μπέρδεψε δήλωση της Κάτιας Ταραμπάνκο με ποίημα της Μαρίας Πολυδούρη (βίντεο)

Μια ερώτηση «παγίδα» στο Divided έμπλεξε την πρώτη δήλωση της Κάτια Ταραμπάνκο μετά την νίκη στο GNTM 2 με την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη και τη συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι παίκτριες του τηλεπαιχνιδιού του ALPHA, με παρουσιαστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο «τσίμπησαν» σε ερώτηση της εκπομπής που είχε τρεις μάλλον ασυμβίβαστες μεταξύ τους απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση για τις παίκτριες ήταν: «Στο χέρι μας είναι για τον εαυτό του ο καθένας μας του τέλους με την καινούργια αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει». Ποια το έγραψε;

Α) Μαρία Πολυδούρη
Β) Χρυσηίδα Δημουλίδου
Γ) Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτι η πίεση του χρόνου, λίγο η πεποίθηση πως δεν θα μπορούσε μια κάπως πιο ρομαντική πινελιά στη δήλωση, οι παίκτριες του Divided δεν εξέτασαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο την περίπτωση η φράση αυτή να ανήκει στην Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM 2.

Η απάντηση των παικτριών ήταν πως την φράση αυτή έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, ωστόσο, η σωστή απάντηση ήταν το νούμερο Γ, δηλαδή η νικήτρια του GNTM 2. Όπως παρατήρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος δύσκολα κάποια από τις δύο άλλες επιλογές θα χρησιμοποιούσαν την λέξη «κονέ».

Η ανάρτηση της Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον τελικό του GNTM 2

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του GNTM 2, μία από τις νικήτριες, είχε γράψει τη συγκεκριμένη φράση στο πρώτο της post στο Instagram αμέσως μετά το φινάλε του ριάλιτι μόδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν» λένε .. επιτρέψτε μου όμως, κάπου εδώ, διαφωνώ! Στο χέρι μας είναι, για τον Εαυτό του ο Καθένας μας, του Τέλους με την Καινούργια Αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει. Αλαμπρατσέτα, στους δρόμους των ονείρων του βόλτα να τους βγάλει. Να τους αποστείλει σε έναν χορό όμορφο, μαγευτικό και γεμάτο εκπλήξεις αναπάντεχες· που πινελιές θα έχουν από τις βαθιές ευχές μας και τις επιθυμίες μας τις διάφορες. Εύχομαι Εγώ, Εσύ, Αυτός, Όλοι μας!· πάντα να καταφέρνουμε τους στόχους μας» έγραψε η νικήτρια του GNTM.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.