ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει να παίξει τη Μυρσίνη (βίντεο)

«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει να παίξει τη Μυρσίνη (βίντεο)

Οι «Αγριες Μέλισσες» είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής σεζόν.

Στη σειρά, η οποία είναι μια παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί και συντελεστές, όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την «κακιά» Μυρσίνη Σεβαστού.

Πριν ο ρόλος όμως καταλήξει σε αυτήν, είχε προταθεί και σε μια άλλη ηθοποιό. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία εξομολογήθηκε «Στη φωλιά των Κου Κου» πως βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν πήρε κανέναν από τους δύο.

Δείτε τι είπε η Ελισάβετ Μουτάφη για τον ρόλο που της πρότειναν στις «Αγριες Μέλισσες»:
«Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την “Οργή” και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική. Ίσως ήμουν λίγο μικρή», πρόσθεση η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.