ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τηλεθέαση: Δεν έχει αντίπαλο το «Καφέ της Χαράς»

Τηλεθέαση: Δεν έχει αντίπαλο το «Καφέ της Χαράς»

Ξεπέρασε τα «Best Friend’s Fear» και «My Style Rocks» το «Καφέ της Χαράς».

«Μάχη» για την τηλεθέαση έδωσαν τα τηλεοπτικά προγράμματα της prime time ζώνης το βράδυ της Παρασκευής, με το remake του «Καφέ της Χαράς» να λαμβάνει την πρωτιά και να αποδεικνύει πως επέστρεψε για να μείνει.

Το «Καφέ της Χαράς» και οι ιστορίες του Κολοκοτρωνιτσίου στον ΑΝΤ1 ξεπέρασε τα Best Friend’s Fear και My Style Rocks, σημειώνοντας 33% στο δυναμικό κοινό και 32,8% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας μέχρι το 36,3% σε τέταρτο.

Οι φάρσες του Σάββα Πούμπουρα, επίσης, στον ΑΝΤ1 βρίσκονται στη δεύτερη θέση με μετρήσεις 26% στο δυναμικό κοινό και 23,1% στο γενικό σύνολο, ενώ το Gala του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ σημείωσε 12,5% και 14,5% αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις:

Δυναμικό Σύνολο

Το Καφέ της Χαράς 33%

Best Friend’s Fear 26%

My Style Rocks Gala 12,5%

Γενικό Σύνολο

Το Καφέ της Χαράς 32,8%

Best Friend’s Fear 23,1%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

My Style Rocks Gala 14,5%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.