ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

My Style Rocks: Η περσινή νικήτρια κινείται νομικά κατά του ΣΚΑΙ – Καταγγέλλει ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα (βίντεο)

My Style Rocks: Η περσινή νικήτρια κινείται νομικά κατά του ΣΚΑΙ – Καταγγέλλει ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα (βίντεο)

Η Φωτεινή Τράκα, η περσινή νικήτρια του My Style Rocks έχει κινηθεί νομικά κατά του ΣΚΑΪ και της Acun Medya.

Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι το γεγονός ότι δεν πήρε ακόμη το έπαθλο της από τη νίκη της. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς».

Μάλιστα, εξήγησε πως: «Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.