ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαμός στο My Style Rocks: Εκτός γυρίσματος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Έβαλε τα κλάματα (βίντεο)

Χαμός στο My Style Rocks: Εκτός γυρίσματος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Έβαλε τα κλάματα (βίντεο)

Η Κιάρα Μαρκέζη καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του «My Style Rocks», η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, άκουσε κριτική από τους κριτές – επειδή χρησιμοποιεί στιλίστα – και ξέσπασε σε κλάματα.

Για άλλη μια φορά πρωταγωνίστρια του My Style Rocks ήταν η Κιάρα Μαρκέζη η οποία τα… άκουσε από τους κριτές επειδή χρησιμοποιεί στιλίστα για τα κόνσεπτ που παρουσιάζει στο παιχνίδι.

«Πάρα πολύ ωραίο look αλλά αρκετά δύσκολο να το φτιάξει κάποιος μόνος του», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Καταλαβαίνω, αυτά είναι τα λόγια του αέρα που λέτε όταν έρχομαι εδώ», είπε εκείνη αφήνοντας άφωνους τους κριτές με την ατάκα της.

«Δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου. Αν νομίζεις ότι λέω αερολογίες οκ, μπορώ να σου βάζω μόνο καλούς βαθμούς. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις κάνει εσύ αυτό το look με βάση την πορεία σου μέχρι στιγμής», συνέχισε ο κριτής βάζοντάς της 4 ενώ 5άρι πήρε από την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν τόσο cool αυτή τη φορά. Της έβαλε 1 και της είπε μεταξύ άλλων: «Εκμηδενίζεις όλους τους ανθρώπους γύρω σου με αυτό που κάνεις».

«Εγώ είχα καταλάβει λάθος κάποια πράγματα. Νόμιζα ότι σας αρέσει αυτό το σικ look. Είχα δει και πώς ντύνονται τα άλλα κορίτσια. Ήθελα να κάνω αυτό που σας αρέσει. Συγνώμη κύριε Κουδουνάρη που είπα αυτό πριν, ακούστηκε άσχημα, δεν ήθελα να το πω έτσι», είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια: «Το look που έχω κάνει σήμερα το έκανα μόνη μου με την βοήθεια της μητέρας μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είμαι και καλά σήμερα».

Λίγο μετά εξήγησε πως την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού είχε ακούσει λάθος ανθρώπους και συμβουλές και παρουσίασε looks που δεν ήταν δικά της. Όταν το κατάλαβε άρχισε να ντύνεται μόνη της.

Όταν κάθισε στη θέση της, ξέσπασε σε κλάματα και η Κατερίνα Στικούδη πήγε κοντά της για να δει τι συνέβη. Εκείνη είπε πως δεν είναι καλά τελευταία και δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες. Το γύρισμα συνεχίστηκε όμως η Κιάρα ήταν απούσα, παρά το γεγονός πως είχε ένα από τα δύο καλύτερα looks της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.