Όταν η πιο «καuτή» παίκτρια του «My Style Rocks» αναστάτωνε τους πάντες μαζί με την Ι. Τούνη! (βίντεο)

Όταν η πιο «καuτή» παίκτρια του «My Style Rocks» αναστάτωνε τους πάντες μαζί με την Ι. Τούνη! (βίντεο)

Από την περασμένη Δευτέρα η Σοφιάνα Σπινούλα είναι η νέα παίκτρια του «My Style Rocks», από τις πρώτες στιγμές έκλεψε τις εντυπώσεις, κυρίως εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης.

Ο λόγος για την 22χρονη Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία μεγάλωσε στην Κέρκυρα και στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία. Ο χορός, ωστόσο, την κέρδισε και από τότε εργάζεται σε μουσικές σκηνές ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Ζόζεφιν. Στο ευρύ κοινό, βέβαια, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «So You Think You Can Dance» του ΑΝΤ1.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η μελαχρινή καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με την εκρηκτική εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με το στιλ της. Η Σοφιάνα είναι ίσως η πιο «καuτή» παίκτρια του φετινού My Style Rocks και αυτό αποδεικνύεται ακόμα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι πόζες της… κόβουν τις ανάσες του ανδρικού πληθυσμού, ενώ οι αναλογίες της αφήνουν με το στόμα ανοιχτό ακόμα και τις γυναίκες.

Ωστόσο, κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της, εντοπίσαμε κάτι που μας ξάφνισε. Η Σοφιάνα δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο πλατό του MSR, καθώς την είχαμε δει και πέρυσι στους δέκτες μας, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, απλά μόνο μία φορά και σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, είχε εμφανιστεί ως χορεύτρια στο πλευρό της Ιωάννα Τούνη και είχε τρελάνει τους πάντες με τα λικνίσματα της στο τραγούδι Run the World (Girls) της Beyonce.

Δες την ανάρτησή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BdBoyzHBi9R

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.