ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef: Έξαλλοι με τον Σταύρο οι διαγωνιζόμενοι – «Αυτός ο βλάκας Κύπριος» (βίντεο)

MasterChef: Έξαλλοι με τον Σταύρο οι διαγωνιζόμενοι – «Αυτός ο βλάκας Κύπριος» (βίντεο)

Έξαλλοι είναι οι διαγωνιζόμενοι του «MasterChef» με τον Κύπριο παίκτη, Σταύρο, έπειτα από τους έντονους πανηγυρισμούς του στη νίκη της ομάδας του στην ομαδική δοκιμασία.

Η αντίδραση, όμως, του Σταύρου, μετά τη νίκη του, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ο Σταύρος, ο οποίος έχει συγκεντρώσει την αντιπάθεια των τηλεθεατών, δεν έκρυψε την χαρά στο άκουσμα του αποτελέσματος και έσπευσε να αγκαλιάσει τον αρχηγό, σπρώχνοντας ένα από τα σκαμπό.

«Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος», δήλωσε η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα του MasterChef 4.

Βίντεο από τον πανηγυρισμό της μπλε ομάδας και τα σχόλια

Η Μαριάννα, μιλώντας στους συμπαίκτες της είπε: «Εσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!». Ο Θεοχάρης προσπάθησε να μαζέψει τον χαρακτηρισμό για τον Σταύρο, ωστόσο, η Μαριάννα απάντησε: «Εγώ δεν του μίλησα μπροστά σε κάμερα έτσι όπως μου μίλησε αυτός οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.