ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

MasterChef: Το ριάλιτι του… έρωτα – Υπάρχει και δεύτερο ζευγάρι! (βίντεο)

MasterChef: Το ριάλιτι του… έρωτα – Υπάρχει και δεύτερο ζευγάρι! (βίντεο)

«Ο έρωτας περνάει» από το στομάχι, έτσι λέει η γνωστή παροιμία και στο «MasterChef 4» φαίνεται πως το πιστεύουν αρκετά, καθώς όπως όλα δείχνουν υπάρχει και δεύτερο eρωτικό ζευγάρι στο παιχνίδι, μόνο που σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν αναμένεται να ευδοκιμήσει.

Πολύ πιο κοντά για την ακρίβεια, καθώς εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη οτι ήδη δύο από αυτούς έχουν έρθει πολύ κοντά, αποτελώντας το πρώτο ζευγάρι του εφετινού παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και την Μαρία.

Ωστόσο, την Παρασκευή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν είναι το μοναδική.

Ανάλογη σχέση υπάρχει μεταξύ του Θεοχάρη και της Μαριάννας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που το κακό για το συγκεκριμένο είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μείνουν για καιρό κάτω από την ίδια στέγη, καθώς ο Θεοχάρης μάλλον αποχωρεί σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.