Υπέρ της εγγονής του Α. Τσοχατζόπουλου η Δ. Αλεξανδράκη: «Αυτό που κάνουν στην Κιάρα είναι αμαρτία» (βίντεο)

Υπέρ της εγγονής του Α. Τσοχατζόπουλου η Δ. Αλεξανδράκη: «Αυτό που κάνουν στην Κιάρα είναι αμαρτία» (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια εμφάνιση «πυροτέχνημα» στο «My Style Rocks», όμως όπως έχει πει αρκετές φορές δεν της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συμμετείχε φέτος στο My Style Rocks και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις κόντρες της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λοιπόν, έχοντας πια αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση που της έκαναν να λάβει μέρος και στο ότι την αποδέχτηκε, λέγοντας:«Έτσι όπως μου το παρουσίασαν φαινόταν πολύ ωραίο. Θα κάνουμε ωραίες στυλιστικές προτάσεις και ωραία concepts μου είπαν». Κατά τη συνέντευξή της μίλησε και για τις συμπαίκτριές της, ξεκαθαρίζοντας: «Τα κορίτσια δεν είναι αυτό που βλέπετε. Είναι όλα πολύ γλυκά… Όταν σου λένε ξαφνικά να τους φέρεις δέκα outfits και δέκα concepts σε μια μέρα, κι ο καλύτερος στυλίστας να είσαι κάπου θα κολλήσεις».

Ωστόσο, δε μάσησε τα λόγια της και αναφέρθηκε με έντονο ύφος στη συμπεριφορά των κριτών απέναντι στην Κιάρα Μαρκέζη, λέγοντας: «Αυτό που κάνουν στην Κιάρα είναι αμαρτία από τον Θεό. Πιέζουν τόσο πολύ τα κορίτσια. Για να τις βλέπετε σε ένα σημείο να κλαίνε στην τηλεόραση, φαντάσου πόσο πολύ έχει πιεστεί μέσα του αυτό το παιδί. Γιατί είναι ένα παιδί, μην τρελαινόμαστε τώρα. Το ότι πήρε συμβουλές ήταν μαγκιά της και καλά έκανε και το έκανε», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το τέλος, η Δήμητρα άφησε την ατάκα-φωτιά. Η αλήθεια είναι ότι την είχαν λίγο στον τοίχο, λόγω του αέρα που απέπνεε και της προσωπικότητάς της, ενώ η επικοινωνία της με τον Στέλιο Κουδουνάρη ήταν πολύπαθη. Εκείνη, λοιπόν, παραδέχτηκε: «Ήμουν στη μαύρη λίστα». Βέβαια, έκανε και την πρόβλεψη για το ποια θα στεφθεί νικήτρια! Για εκείνη νικήτρια θα είναι η Ζάννα Σιρεάκ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.