Το συλλαβιστό τρέιλερ των «Ράδιο Αρβύλα» και τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια (βίντεο)

Το συλλαβιστό τρέιλερ των «Ράδιο Αρβύλα» και τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια  (βίντεο)

Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ και η ομάδα του αποφάσισε να δώσει αρκετό υλικό στους φανατικούς οπαδούς της με τα «σπαρταριστικά» βίντεο.

Μετά την επεισοδιακή ρήξη με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισαν να επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή με τους φίλους της εκπομπής μέσω διαδικτύου. Το πρώτο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα», Online, ήταν μια σειρά από βίντεο, όλα αφιερωμένα στο GNTM.

Το επόμενο βήμα για την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» είναι να επιστρέψουν ζωντανά στους δέκτες, αυτή τη φορά μέσω Livestream από το επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Youtube. Κάπως έτσι και με στόχο να αυξήσουν τους συνδρομητές στο κανάλι τους, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» βομβαρδίζουν καθημερινά με νέο υλικό τους χρήστες.

Τα Backstage βίντεο της ομάδας «Ράδιο Αρβύλα»

Το υλικό έπειτα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι ατελείωτο. Ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα σκετς που σχολίαζαν την επικαιρότητα επιστρέφουν με φρέσκο υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Έτσι, παρακολουθούμε το Backstage του γυρίσματος του «Πασοκτζή» σε ρόλο Χριστόδουλου Ξηρού ή το σατιρικό βιντεάκι με το ζεύγος Πατούλη.

Το νέο τρέιλερ του «Ράδιο Αρβύλα»

Χωρίς να έχουν δώσει κάποια ημερομηνία για την πρώτη ζωντανή εκπομπή τους στο διαδίκτυο, οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα νέο τρέιλερ για την επικείμενη πρεμιέρα. Σε αυτό, οι παρουσιαστές, αλλά και οι συνήθεις ύποπτοι Κωστάκης και «Πασοκτζής» φορούν μαύρα μπλουζάκια και μαύρα γυαλιά. Ο Αντώνης Κανάκης δίνει στον «Πασοκτζή» το κείμενο που πρέπει να εκφωνηθεί και εκεί ξεκινούν τα… προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.