ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το ντοκιμαντέρ για την ζωή του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ (φώτο – βίντεο)

Έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το ντοκιμαντέρ για την ζωή του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ (φώτο – βίντεο)

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση έρχεται το ντοκιμαντέρ «Kobe Bryant’s Muse», που αφορά την ζωή του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ.

Ένα 24ωρο μετά τη δημόσια επικήδεια τελετή μνήμης που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα στο Staples Center του Λος ‘Άντζελες, προβάλλεται από το OPEN σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Kobe Bryant’s Muse» για τον θρύλο του NBA, που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία μόλις 41 ετών.
Ο αθλητής που λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο όχι μόνο για τις «μαγικές» του επιδόσεις κάτω από τα καλάθια, αλλά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το πάθος για το άθλημα που υπηρέτησε και το ήθος του, μιλάει για το πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, τις απογοητεύσεις που είχε στην πορεία του, τις αμφισβητήσεις, τους τραυματισμούς και το πώς τελικά κατάφερε να ξεπεράσει εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα και να απογειώσει την καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Kobe Bryant’s Muse» ξετυλίγει με τον πιο παραστατικό και ειλικρινή τρόπο τη διαδρομή του αγαπημένου αθλητή προς την κορυφή, μέσα από τα δικά του μάτια. Ο Κόμπι Μπράιαντ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, τους συμμάχους του αλλά και τους εχθρούς του, ενώ μοιράζεται όσα τον ενέπνευσαν και του έδιναν πάντοτε δύναμη για να προχωρήσει μπροστά, παρά τα εμπόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.