Έρχεται επιστροφή του «Παρά Πέντε»; – Τι λένε οι πρωταγωνιστές (φώτο – βίντεο)

Έρχεται επιστροφή του «Παρά Πέντε»; – Τι λένε οι πρωταγωνιστές (φώτο – βίντεο)

Συνάντηση είχαν οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» και με αφορμή την επιστροφή του Mega αναφέρθηκαν στην πιθανή επιστροφή της αγαπημένης σειράς, που κατάφερε να «κλέψει» τις καρδιές πολλών Ελλήνων τηλεθεατών.

Στις κορυφαίες στιγμές του Mega συγκαταλέγεται σίγουρα και η σειρά Παρά Πέντε που έκανε πρεμιέρα 15 χρόνια. Μπορεί να κράτησε μόνο δύο σεζόν αλλά η παρέα του Σπύρου, της Ντάλιας, της Ζουμπουλίας, της Αγγέλας και του Φώτη κατάφερε να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών του μεγάλου καναλιού. Οι ατάκες τους έντυσαν πολλές από τις καθημερινές μας στιγμές και έκανε τους πρωταγωνιστές Γιώργο Καπουτζίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Αγγελική Λάμπρη και Αργύρη Αγγέλου να απαντούν χρόνια μετά το τέλος της σειράς στο αν θα υπάρξει κάποιο remake.

https://www.instagram.com/p/B8w7dFwJWbO

«Εγώ θα έλεγα ναι στο remake του Παρά Πέντε, αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε να κάνει…» δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο σε συνέντευξή της στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Σμαράγδα Καρύδη. «Νομίζω ότι είναι κάτι που ολοκληρώθηκε, τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήθελε ποτέ να κάνει remake στο Παρά Πέντε. Δεν ξέρω, μπορεί να περάσουν άλλα δέκα χρόνια και να του έρθει. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να αρχίσουν να γίνονται καινούργια πράγματα. Πόσο πια με τα παλιά; Φέτος, τώρα, άρχισαν να κινούνται λίγο τα πράγματα. Περάσαμε και ακόμη περνάμε κρίση» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν θα έκανα το remake του Παρά Πέντε» απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης -που υπογράφει το σενάριο της σειράς- σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δε θα τρελαινόμουν να συμμετέχω ξανά στο Παρά Πέντε. Θεωρώ δε θα ήταν ίδιο. Θα περίμεναν όλοι να δούνε κάτι από τότε και μοιραία αυτό δε γίνεται. Έχουν περάσει 15 χρόνια, έχουμε μεγαλώσει όλοι μας. Δε θα το θεωρούσα καλή ιδέα. Αν ο Γιώργος πίστευε ότι πρέπει να γίνει, τότε μόνο ναι, αλλά δε θα τρελαινόμουν» δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Θετική σε μια επανένωση της θρυλικής πεντάδας θα ήταν και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Θα ένιωθα συγκινητικά και περίεργα αν ξαναβρισκόμουν σε γυρίσματα με αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους, που έχω αγαπήσει πολύ και έχουμε ζήσει και πολλά πράγματα μαζί» ανέφερε στην εκπομπή Ευτυχείτε!.

Κάτι που δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα αφού οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς συναντήθηκαν, 13 χρόνια μετά, το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό στέκι της Αθήνας. To reunion έγινε λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του νέου Mega στο οποίο προβάλλεται ξανά το Παρά Πέντε και διέψευσε τα όσα είχαν γραφτεί στο παρελθόν για κακές σχέσεις ανάμεσά τους.

Δεν ξέρουμε το παρασκήνιο της συνάντησης και αν συζητήθηκε/αποφασίστηκε remake αλλά σίγουρα μας έκανε να το θέλουμε πολύ και να αναπολούμε όλες αυτές τις τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισαν από εκείνη τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2005.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε είδαμε πολλές θρυλικές σειρές να επιστρέφουν στους δέκτες μας με το «Λόγω Τιμής» να κάνει την αρχή, χωρίς όμως να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους τηλεθεατές, αλλά και το Καφέ της χαράς που προβάλλεται τώρα στον ΑΝΤ1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.