«Μαργαριτάρι» από τα λίγα στον «Αδύναμο Κρίκο»: Δεν μπορούσε να βρει το Λαγονήσι (βίντεο)

«Μαργαριτάρι» από τα λίγα στον «Αδύναμο Κρίκο»: Δεν μπορούσε να βρει το Λαγονήσι (βίντεο)

Δεν σταματάει να μας χαρίζει απίστευτες στιγμές η εκπομπή «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» της Κύπρου, αυτή την φορά ένας παίκτης έκανε έξαλλο τον Τάσος Τρύφωνος, επειδή δεν μπορούσε να βρει το Λαγονήσι.

Από τους απίθανους-πόσιμπολ παίκτες της Κύπρου, στα viral με τους γύπες από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», ο Τάσος Τρύφωνος λατρεύει να συναντά ανθρώπους που κολλάνε με τις πιο προφανείς απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Ο Κώστας κλήθηκε στην εκπνοή του ρολογιού στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» να απαντήσει στην εξής απλή ερώτηση: «Παραλιακή περιοχή της Αττικής που δεν είναι νησί, αλλά ούτε λαγούς έχει». Ο χρόνος έληξε με τον παίκτη να πηγαίνει πάσο. Ωστόσο, ο Τάσος Τρύφωνος επέμεινε να ρωτά τον Κώστα την ίδια ερώτηση, χωρίς ο παίκτης να μπορεί να βρει την προφανή, προφανέστατη απάντηση.

Βίντεο: Πνιχτά γέλια από τους παίκτες στον Πιο Αδύναμο Κρίκο

«Θα μείνουμε εδώ μέχρι να απαντήσεις» ακούγεται να λέει ο Τάσος Τρύφωνος, στο απόσπασμα από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» που έδωσε ο ΣΚΑΪ πριν την προβολή των επεισοδίων το Σαββατοκύριακο. Η αδυναμία του Κώστα να βρει την απάντηση προκάλεσε τα πνιχτά γέλια των συμπαικτών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.