Βίκυ Καγία: Θα είναι η παρουσιάστρια στα Madwalk – «Τελειώνει» την Η. Παπαγεωργίου από το GNTM

Βίκυ Καγία: Θα είναι η παρουσιάστρια στα Madwalk – «Τελειώνει» την Η. Παπαγεωργίου από το GNTM

Το φετινό Madwalk θα το παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά. Το πρότζεκτ συνδυάζει μόδα και μουσική και φέτος διοργανώνεται για 10η χρονιά.

Η παρουσιάστρια του STAR επιστρέφει σ’ έναν γνώριμο γι’ αυτήν τηλεοπτικό ρόλο που στο παρελθόν έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για την περσινή οικοδέσποινα του Madwalk. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μουσικό κανάλι δεν έμεινε ευχαριστημένο από την παρουσίαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και έτσι δεν σκέφθηκαν φέτος να της προτείνουν να έχει και πάλι το ρόλο της οικοδέσποινας του event.

Κάπως έτσι το ιδιότυπο και μακριά από τις κάμερες μπρα ντε φερ μεταξύ Καγιά και Παπαγεωργίου συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό μεγάλη εταιρία επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με την Βίκυ Καγιά και την νέα καμπάνια του brand να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν το μοντέλο εκτός GNTM3. Πηγές από το STAR αναφέρουν πως στην παρούσα φάση απόλυτη προτεραιότητα έχει δοθεί στο πρότζεκτ που τρέχει στον «αέρα» του καναλιού αυτή τη στιγμή δηλαδή στο Master Chef.

Ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και για το επόμενο GNTM ώστε στα τέλη Μαϊου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του STAR.

Με δεδομένο πως η Έλενα Χριστοπούλου είναι εκτός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μέντορας της και μάνατζερ θα είναι στον ΣΚΑΪ σε νέο πρότζεκτ και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και πως προτίθεται να βοηθήσει τη συνεργάτιδά της ώστε να ενταχθεί και εκείνη σε κάποιο από τα νέα προγράμματα του καναλιού του Φαλήρου. Δεν θα είναι βέβαια αυτή η πρώτη επαφή της Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ καθώς το μοντέλο φέρεται να συζήτησε και το προηγούμενο διάστημα με το κανάλι του Φαλήρου και συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Big Brother.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές οι συζητήσεις τελικά δεν προχώρησαν – ως γνωστόν την νέα εκδοχή του «Μεγάλου Αδελφού» θα παρουσιάσει ο Χάρης Βαρθακούρης – αυτό όμως δεν αποκλείει κάποια συνεργασία της Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.