ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τηλεθέαση: Σάρωσε η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»

Τηλεθέαση: Σάρωσε η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»

Η νέα αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» έκανε χθες την πρεμιέρα του μέσα από τη συχνότητα του Star και απέσπασε εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και κατάφερε να τερματίσει πρώτη στη ζώνη προβολής του.

Συγκεκριμένα, το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» συγκέντρωσε το 25,8% του δυναμικού κοινού και 20,5% του συνόλου των τηλεθεατών.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το «Ενώπιος Ενωπίω» του Ant1 με 15,4% στο δυναμικό κοινό και 19,8 του συνόλου.

Ακολουθούν η εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha με 8,1% του δυναμικού κοινού και 6,4% του συνόλου και στη συνέχεια βρίσκεται το «Nega Talk» του Mega Channel με 5% στο δυναμικό κοινό και 3,9% του συνόλου.

Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές: Το story

Το «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, ο Άκης Σακελλαρίου ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά του Star Channel συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) κινηματογραφικό, αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής 2016.

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», ελληνικής παραγωγής 2019, θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Τετάρτη 26/2 – Επεισόδια 5-6

5. Περιμένοντας Τους Νεκρούς Να Μιλήσουν

Οι αστυνομικές αρχές «επιστρέφουν» στον τόπο του πρώτου εγκλήματος, αναζητώντας νέα στοιχεία. Λίγο αργότερα, ο Μπαρασόπουλος παίρνει την απόφαση να εμπλέξει στην υπόθεση τη Χριστίνα, ώστε να αλληλοβοηθηθούν.

6.Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ οι ανακρίσεις συνεχίζονται, ο Μπαρασόπουλος και η Χριστίνα συμφωνούν στη χρησιμότητα ενός έκτακτου δελτίου ειδήσεων. Στόχος τους, να αναστατώσουν τον άγνωστο δράστη και να τον προκαλέσουν σε λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.