ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

MasterChef: Αποχώρηση που θα φέρει… δάκρυα! (βίντεο)

MasterChef: Αποχώρηση που θα φέρει… δάκρυα! (βίντεο)

Η κομμώτρια του «MasterChef», Κατερίνα, μετά την απόφαση της να μην παρουσιάσει καν πιάτο στους κριτές – επειδή κάτι δεν της πήγε καλά – είναι το πρώτο φαβορί για αποχώρηση.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα παλέψουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 4, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το επίπεδο έχει γίνει πλέον αντιληπτό και όλοι γνωρίζουν τις ελάχιστες αδυναμίες στα πιάτα, που έφτιαξαν. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο. Η αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων φέρνει έντονες αντιδράσεις με την επιστροφή των υπόλοιπων στο σπίτι. Δάκρυα και λέξεις που πληγώνουν, είναι συμπεριφορές που σίγουρα εκείνος ή εκείνη, που αποχώρησε, δεν θα ήθελε να έχουν βγει από κανένα στόμα ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.